Post by tiineamodisli on Mar 14, 2022 0:38:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Siege: War simulator game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Siege: War simulator game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšiť všetky ▞▞▞
▞▞▞ Idle Siege: War simulator game 2022 version ▞▞▞
Zábavný herný koncept, ale neexistuje žiadna skutočná hra. Buď musíte pozerať veľa reklám alebo PTW. Jedinou ďalšou možnosťou je prihlásiť sa, hrať 2 minúty, odhlásiť sa a čakať na nazbieranie zdrojov. Áno, existujú rôzne spôsoby, ako hrať, ale keď musíte každé kolo začať úplne dole, pretože sa neprenášajú žiadne zdroje, je to veľmi únavné.
nečinní fanúšikovia hier povstaňte!
veľmi zábavné. prináša skvelú nečinnú hru a veľmi sa mi páči dizajn postavy a vyváženie hry. je to veľmi dobre poskladané!
Triumph of Kage Fabularne ouyr
pekná hra plná zábava
Idle Siege: War simulator game Симулације zzk
Prečo hra hovorí, že nemám .wifi, aj keď mám wifi, opravte to prosím
Keď hráte a vrátite sa späť do hry, načíta sa až 75 % a zastaví sa, to všetko sa snažilo všetko opraviť, ale nič nefungovalo, hra sa vymazala a potom sa znova stiahla stále nič nevyčistiť vyrovnávaciu pamäť vôbec nič
Dávam tomu 5 hviezdičiek, pretože vás nenútia pozerať reklamy
Pri prvom spustení sa nenačíta viac ako 75 %.
Dal som tomu 1 hviezdičku, pretože to začalo byť nudné
je to zábavné
Good to kill time ešte neprekonali hru
Som v druhej fáze a opakovane mi to bliká na sivej obrazovke a zároveň mi to nedovoľuje získať žiadne odmeny, pretože to opakovane prejde na jasne bielu obrazovku a hru to zablokuje. Úplne mi v nej nedovoľuje nič robiť
Pozerať reklamu bez odmeny, vždy povedzte, že nie je spojenie. Vážne!!!. Kde odmeňujú reklamy? Premárnite 8 hodín čakania zadarmo na truhlu a potom žiadnu odmenu po reklamácii povedzte, že nie je internet. Si nanič.
Skvelá hra, dobrá rýchlosť nasadenia jednotiek a v skutočnosti je to ťažké pre hru, ako je táto, ale kánony sú príliš opčné a siege 3 je ťažké pre začiatočníkov
Hry celkom zábavné, ale reklám je príliš veľa
Dobrý deň
je to dobré a časovo náročné
Hra je naozaj oneskorená a najprv som ju nemohol spustiť, pretože to hovorilo: „Váš vek je vo vašej krajine príliš mladý“, ako prečo, takže nemôžem mať 13 a hrať.
Zatiaľ dobrá hra, ale akonáhle opustím bitku, obrazovka zbledne. Nemôžem ísť do obchodu, zbierky alebo questu, pretože obrazovka stále behá, len náhodne ťukám, aby som zbieral odmeny za questy 👎
je to dobrá hra, ale reklamy kazia zábavu
Idle Siege: War simulator game Simulyatorlar qkn
dobrá hra vôbec.
Dobrá hra a perfektný zabijak času.
Ja 😆 🤣 😎 😎 😎
Páči sa vám 5 alebo 6 hodín byť offline namiesto iba 2 hodín pre začiatočníkov, pre dvojku je príliš veľa reklám, takže hovoríte, že v noci môžete spať len 2 hodiny
Idle Siege: War simulator game Simulatsioonmängud ojw
Zlyhanie po 75 %
zábavné a zábavné 😄
ahoj, nie som si istý, či to dokážeme urobiť, ešte raz ďakujem za tvoju rodinu a priateľov a privilegovaný materiál a tvoja rodina sa má dobre. Myslím, že by to bol dobrý deň, nájdite priložený životopis s pozdravom ahoj, volám sa Aarav a vaša rodina, veľmi dobrý deň prostredníctvom vašej správy a vašej rodiny a priateľov a privilegovaných informácií sme sa len chceli uistiť, že to dokážeme, nie sú dostupné na diaľku a jej prílohy, ak nie sú filtrované do vášho účtu, môžu a budú môcť vytvárať
Veľmi zlé, zbiera peniaze a resetuje všetko okrem hrdinského majstrovstva. Základné náklady na infraštruktúru a zvyšovanie úrovne neúmerne stúpajú k vašim príjmom až do bodu, kedy sú reklamy potrebné na pokrok alebo aspoň rast. Desať z jedenástich palcov dole za tento neporiadok. Slušné u.i. tbh.
Táto hra je úžasná, nie ako iná, ale začína mať pocit, že budete musieť chvíľu počkať
Nefunguje to, aj keď mám 12 rokov
Dobrá hra, ale jednotky stále pobehujú v kruhoch, čo znemožňuje postup
Dúfam, že bude existovať aj režim na obranu.
Daymmmm, táto hra je návyková
ok zatiaľ
Takáto dobrá hra ju miluje, pokračujte v jej aktualizácii