Post by tiineamodisli on Mar 14, 2022 0:35:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dunk Shot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dunk Shot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok noktayı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Dunk Shot 2022 version ▞▞▞
Tüm temalar açıldığında, rol paketlerinde neden mor para var?
Harika. Çoğundan daha az reklam! Müthiş oyun! Sevdim.
Benim için değil
Çok kötü yüklemeyin
güzel oyun ama kapanıyor
Bu reklamla şişirilmiş çöp, mağazadan kalıcı olarak yasaklanmalıdır. Yazılımı ne için kullandığınızdan utanmalısınız.
oyunlar oldukça topal ve sıkıcı ve hatta bazen çok kolay oluyor
Çok fazla reklam
İyi oyun, reklamlar uçuş moduna geçerken devre dışı bırakılabilir, bu yüzden sorun değil. Daha fazla servet topları, zorluk seviyeleri ve kilitlenebilir şeyler, tamamlanması kadar hızlı olsa da. Lütfen yeni seviyeler ve toplarla güncelleyin
O kadar çok reklam ki müziğim durmadan oynatamıyorum bile
Dürüst olmak gerekirse çok fazla şey katan iyi bir oyun.
kardeşim aynı
Çok reklamı olmasına rağmen güzel oyun
guzel yani yukleyim
çok fazla reklam var
Bir dakika içinde sıkıcı oldu!
Tüm zorlukları bitirdim, topların çoğunu aldım, tüm temaları aldım.... Harika bir deneyim! Ne güzel bir oyun! Yeni zorluklar için sabırsızlanıyoruz! 🔥🔥🔥🔥👌
İyi oyun ama aşırı reklamlar yüzünden mahvoldu. Reklamlar daha önce iyiydi ama ekranın alt kısmının tamamını kaplamak ve atlanamayan reklamlara sahip olmak deneyimi mahvediyor. Bu, mobil oyun pazarının neden berbat olduğuna dair harika bir örnek. İyi oyun, açgözlü geliştiriciler. Düzenleme - bırakma ve ekranda herhangi bir hareket görme gecikmesi çok saçma
oyun güzel ama reklamlar oyundan uzun sürüyor
oldukça iyi bir basit ve tabi her oyun için geçerli son buda oyunu var var var bi zaman sonra oyundan sıkılırsınız tabi bu genel anlamda mobilde bir küçük bulunduran insanlar için sadece yarışma yarışmaları oyun iyi
Kabul edilebilir miktarda reklam ve nihayetinde bağımlılık yapıcı ve eğlenceli
amacınızı anlatın
sıkıldığınızda harika bir oyun
Dunk Shot Arkadne igre pxro
Çok fazla reklam....😒
beğenmedim
Beğendim ama o kadar çok reklam var ki her öldüğümde reklam alıyorum
çok güzel
Sorun değil ;-;
bu oyun harika ama tek sorun çok fazla eklenti var ama genel olarak oyun güzel
Okulda çok oynarım. Eğlenceli bir oyun, kesinlikle tavsiye ederim.
Bu gerçekten iyi bir basketbol oyunu. Yıldız kazanabilir, topunuzu özelleştirebilirsiniz ve bu çok eğlenceli! Bunu yaptığınız için çok teşekkür ederim. (İlk defa bir oyuna beş yıldız verdim)
öldüğünde yüklenmesi sonsuza kadar sürer
Ben basket oyunu sevmem ama güzel oyüzden fena değil
bu oyun güzel ama yeni bir top ve icee oyun koy
Curso de russo Educação ysww
Güzel bir oyun, beğendim
Arkadaşlarım ve ben uzun zamandır bu oyuna bağımlıydık. Müsabakalar yapardık ve birbirimizin yüksek puanlarını dini olarak yenmeye çalışırdık. Geçenlerde tekrar aldım ve hatırladığım kadar eğlenceli. Basit ama içine girdikçe daha da zorlaşıyor. Özelleştirme seçeneklerini de seviyorum.
Hiç beğenmedim tavsiye etmem
Dunk Shot Arkadspel edsp
Süper eğlenceli ama gerçekten zor olabilir
Bu oyunun ne kadar basit ve kolay olduğunu seviyorum, bu yüzden ne zaman istersem onu açabilir ve buna odaklanmak zorunda kalmam. Ama reklamlar can sıkıcı. Bu yüzden umarım reklamları en fazla 15 saniyelik reklam gibi azaltabilirsiniz. Harika bir deneyim için teşekkürler
Çok hızlı oyun .reklamsız ve güncellemesiz Çok ilginç bir oyun
Kesinlikle en iyi zaman öldürücü, bununla bir sorunum yok. Pf verileriniz bittiğinde yararlıdır. Buna çok çabuk bağımlı olacaksınız. İndirmek gerekir.
lan dunk shot bilgisayara yüklenmiyor mu?
Oyun önceden daha iyiydi.
süper oyun bu hayatimda bu kadar quzel oyun göremedim.
Dunk Shot Arkadne igre pxro
Reklaaaaaaaam reklaaaaaaaam reklaaaaaaaam
İyi bir oyun ama reklamlar mahvediyor yani polis demek Kimse reklam izlemek istemiyor, ne kadar iyi olursa olsun insanların oyunu silmesine neden oluyor
mobil veriyi ulaşımı kolay ve güzel bir şekilde temizlemek zor moda gelen bir oyun 👍👍
Kesinlikle korkunç performans ve reklamlarla dolu
Eğlenceli oyun, çocuklarımı ve kocamı meşgul ediyor; her yaş için harika.