Post by tiineamodisli on Mar 14, 2022 0:29:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau monetų ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
tai tikrai goooooooo žaidimas! bet ar galite pridėti daugiau nemokamų dalykų ir daugiau nemokamų šokių, bet visa kita yra geriausia!!😄
Šis žaidimas yra nuostabus..Man šis žaidimas tikrai labai patinka, net mano jaunesnei seseriai taip pat patinka šis žaidimas......Jai patinka suknelės, makiažas, SPA, šokių žingsneliai ir tt Net ji sako, kad prašau, nedaryk. neištrinti šio žaidimo... Bet kartais žaidime atsiranda skelbimų... Net ir šiame žaidime kai kurios suknelės, makiažai ir SPA yra užrakinti 🔒.....Taigi, po viso gražaus žaidimo, išspręskite šią problemą. Dėkojame, kad sukūrėte šį žaidimą......
Tikrai sakyciau nebogas, bet esu zaidu ir geresniu.
Aš skiriu šiam 3 žvaigždutes, mano vaikai mėgsta žaisti šį žaidimą, bet erzina šio žaidimo dalis, kad kai kurie dalykai yra užrakinti ir mes turime už tai mokėti, tai yra vaikų žaidimas ir aš nežinau, kodėl jis nėra nemokamas. nenoriu, kad kai kurie vaikai tam naudotų tėvų pinigus.
tai geras žaidimas.bet vaikai nežaisdavo visą laiką.daiktai atrakinami ir jie nori visus daiktus atidaryti . neturime pakankamai pinigų visoms prekėms nusipirkti.
Cheerleader Champion Dance Off Simuliaciniai ikbp
Šis žaidimas yra nuostabus, bet jame yra daug priedų, bet vis tiek jis yra geriausias, kurį aš myliu žaidimą ❤️
Merge Train Games Bulmaca rof
Šis žaidimas yra įdomus, bet kodėl aš skyriau 4 žvaigždutes, nes jo įkėlimas užima daug laiko.... bet kokiu atveju tai puikus žaidimas.
Atsiprašome, bet tai nėra labai geras žaidimas. Kaip ir kiekvieną kartą, kai prisijungiu, pasirodo juodas ekranas. Ištaisykite tai ir galbūt blogai įvertinkite jus 4 žvaigždutėmis
Nuostabus žaidimas!!! Taip patinka!!! Bet man nepatinka visi Coco Play žaidimai, už kuriuos turime mokėti už užrakintus dalykus, pvz. suknelės, želė, makiažas ir kt. Taigi 👍 ir 👎 .
tai nėra taip gerai, jūs negalite pasirinkti savo šokio ir jis šlykštus, be to, jūs turite eikvoti pinigus, kad gautumėte drabužį, ir jūs jį naudojate tik vieną kartą. 👎
Galbūt užrakinote kai kuriuos elementus, todėl man nepatinka žaidimas, kitaip jis toks gražus žaidimas.
Man tai labai nepatinka, nes nelabai gali žiūrėti varžybų, nes dirbi rankomis. O konkurencijos tikrai nėra.
Manau, kad tai smagu 😊
Tiesą sakant, man patinka ši programa, nes ji gana smagi, bet daug prekių užrakinta ir reikia sumokėti, kol ją gausite. Laukiu, kol atsidarys kiti šokio žingsniai, nes maniau, kad ji bus atidaryta, jei užimsiu 1 vietą aukščiausiame reitinge. tiesiog žaidžiau ir žaidžiau, kol tapau superžvaigžde ir dėl to jaučiuosi taip nusivylęs, kad net negaliu atidaryti kito elemento ar kito žingsnio, todėl įdiegiau programą, nes man darosi nuobodu, todėl tikiuosi, kad kada nors atidarysite kitas elementas, jei pasieksime aukščiausią žaidimo lygį.
Tai nuostabi idėja. Turite daug drabužių ir drabužių, kuriuos galite naudoti. Tačiau problema yra ta, kad jūs turite mokėti pinigus už kitas prekes, kurias galite naudoti, todėl tikiuosi, kad galite atšaukti šį užsakymą.
Man patimlnka sis zaidimas
Cheerleader Champion Dance Off Παιχνίδια προσομοίωσης ggtj
Man patinka šis žaidimas, jis toks smagus!😄 Linkiu, kad galėtumėte reklamuoti viską. Apskritai tai šaunu
Daugelis etapų yra atrakinti, o tai sukelia sunkumų žaidžiant ir netgi yra bloga pusė
Manau, kad ši programa yra gera, bet jūs turite atrakinti kai kuriuos dalykus su pinigais, todėl aš paskelbiau tris žvaigždutes, bet vis tiek man patinka šis žaidimas.
Amiga Kız Dans Takımı Simülasyon yecv
Ši programa yra tokia smagi, kad vienintelė problema yra ta, kad nėra nustatymų, kurie taip pat pakeistų jūsų amžių, todėl, kai reikia ją pakeisti, turite ją ištrinti ir atsisiųsti dar kartą!
Man patinka žaidimas, bet jis neproporcingas su bf ir gf, bučiavimu ir tuo, kad jis jus tikrina, ir kiekvieną kartą, kai ką nors apsirengiu kituose jūsų sukurtuose žaidimuose, ir aš negaliu nusivilkti ir 2 trumpų aprangų, ar galite pataisyti thx!
Per daug skelbimų😤😤 Ir jie nori, kad tu sumokėtum💸 už beveik viską
Pradžioje smagu ir įdomu, bet po kurio laiko nelabai. Tai labai pasikartoja, o „tikrieji“ žmonės iš tikrųjų yra robotai. Nėra ką veikti, bet grafika ir koncepcija yra šauni. Gal tiesiog pridėkite dar šiek tiek iš ten?
Tai puikus žaidimas ir man patinka, kad jame nėra per daug skelbimų. Tai puiku ir man patinka, kaip jūs taip pat galite pasirinkti, kaip atrodysite ir kaip atrodys scena
Man patinka šis žaidimas! Tačiau pralinksmėti atrodo taip lengva, bet tikrai ne! Visą gyvenimą džiaugiausi ir žmonės mano, kad tai atrodo taip paprasta! Bet patikėkite manimi, jei planuojate prisijungti prie linksmybių, tai nėra lengva!
Tai geras žaidimas, kurį tikriausiai galėčiau rekomenduoti bet kokio amžiaus
Šiame žaidime yra daug skelbimų ir daugelis dalykų yra užrakinti, bet vis tiek tai tikrai puikus žaidimas.!
tai šaunu, bet visi jie atrodo ir aš negaliu jo nusipirkti, todėl prašau pataisyti😡😡😡
Man patinka šis žaidimas, kuriame kalbama apie konkurenciją, apie tai, kad esate linksmintojai, galite pritaikyti savo plaukus, nagus ir uniformą, taip pat galite susikurti vardą ir dar daugiau. Štai kodėl man patinka šis žaidimas.
Šis žaidimas yra mielas ir man jis tikrai labai patinka ir patinka. bet yra per daug užrakintų daiktų, ypač plaukų, visų drabužių ir kitų dalykų, todėl prašau padirbėti❤
Oho😄man labai patiko.
Cheerleader Champion Dance Off Симулятори imi
AŠ TAIP NEPATEIKĖTAS, KAIP JIE KODUOJO ŽAIDIMĄ, KAD NELEIDŽIUOTI REKLAMAI INTERNETE!!!!! NEŠAKUOJU IR LABAI AČIŪ, KAD SUKURITE ŠĮ SMAGIĄ IR PATINKAMĄ žaidimą...😄😄😄 Ir aš norėčiau rekomenduoti....Ar galite priversti žaidėjus kalbėtis ar bendrauti? Bet vis tiek....Aš myliu šią programėlę ir TOLIAU KŪRIU POKIASIAS PROGRAMAS.....☺☺☺😃😃😃 Ir taip pat rekomenduoju žmonėms atsisiųsti šią programėlę, nes ji priverčia jūsų „Chierleading“ talentą išgaruoti.... Ir sukurkite daugiau programų, tokių kaip šios „TabTale Cocoplay“! 😁😄😁
Viskas gerai, bet dauguma dalykų yra užrakinti ir per 2–3 dienas galite lengvai nuobodžiauti. Niekada ir niekada neatsisiųskite
スターチアリーダー シミュレーション puwp
Tai puikus žaidimas, jei aš pats taip sakau. Vienintelis dalykas, kurį norėčiau pakeisti, yra tai, kad kiekviena palinksminimo mergina dėvėtų kaukes, jei pagrindinė. Kitu atveju tai labai smagu, galite pasirinkti aprangą, pasidaryti šukuoseną ir makiažą bei pasirinkti linksmybių rutiną. Jei jums patinka linksmybės, aš rekomenduoju jums gauti šį žaidimą!!!
Aš pasilieku žaidimą, bet čia yra mano problemų, susijusių su daugybe papildymų, ir maždaug pusė visko yra užrakinta ir ji turi sumokėti 10 dolerių, kad nusipraustų veidą.
Puikus žaidimas, bet noriu daugiau, tai nuobodu
Viskas gerai, bet jūs negalite žiūrėti savo rutinos, nes turite bakstelėti kamuoliukus, bet gerai, kad taip pat turėtumėte turėti galimybę gauti nemokamų drabužių, šis žaidimas yra aš kaip ir kiti